Baktoma Bactilap - Bakterie do tukových lapolů 3kg

Novinka
Značka: Baktoma
2 928 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.10.2024
Možnosti doručení

Profesionální netoxický přípravek pro restaurace a potravinářské provozy pro likvidaci tuků a organických odpadů z lapolů a odpadních potrubí, vznikající při přípravě a vaření jídel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Baktoma Bactilap odstraňuje tuk a organický odpad z lapolů, lapačů tuků a odpadního potrubí v profesionálních provozech. Obsahuje extra účinné bakterie a enzymy. Při pravidelném užívání zabraňuje zpomalování odtoku a usazování tuků. Vhodné pro restaurace, hotely, vývařovny a všude tam, kde se vaří hotová jídla. Výrobek neškodí lidskému zdraví.

  • odstraňuje tuky a organické usazeniny z lapolů a potrubí
  • odstraňuje nutnost čištění tukových lapolů a jejich časté vyvážení
  • minimalizuje zápach
  • nepoškozuje odpadní potrubí
  • účinný při nízkém pH (od 4,5)
  • bezpečný, netoxický, bez chemické zátěže k životnímu prostředí 

 

Návod k použití:

Potřebné množství suché směsi bakterií nasypte do vlažné vody v poměru 1 kg přípravku : 8 litrům vlažné vody, promíchejte a nechte 45 min odstát. Během této doby roztok alespoň 2x promíchejte.

Poté roztok vlijte přes odpadní potrubí z kuchyně vedoucí do lapolu, případně jej vlijte přímo do lapolu.

 

Dávkování:

Objem lapolu 1-3m³

  • 1. den 300g
  • 2. den 250g
  • 3. den 180g
  • Následně jednou denně 100g

Objem lapolu 3-5m³

  • 1. den 350g
  • 2. den 300g
  • 3. den 210g
  • Následně jednou denně 110g

Objem lapolu 5-9m³

  • 1. den 450g
  • 2. den 350g
  • 3. den 250g
  • Následně jednou denně 150g

 

Upozornění:

K přípravě roztoku nepoužívejte horkou vodu.

Přípravek neaplikujte na krustu nebo suchá místa v lapolech, ale vždy do tekuté části. 

Aplikujte ideálně na noc (nebo na dobu co nejmenšího průtoku vody systémem), aby aby bakterie měly dost času na účinek. 

I menší množství než 1 kg přípravku rozmíchejte v 8 litrech vody.

Při dávkování přípravku BACTILAP nepoužívejte současně dezinfekční prostředky!

 

Skladování:

Skladujte na suchém, chladném místě (5-25°C). Nesmí přijít do styku s potravinami. Při práci používejte ochranné rukavice.

 

Minimální trvanlivost:

12 měsíců

 

Balení:

3 kg dóza

Doplňkové parametry

Kategorie: Rozklady tuků a lapoly
Podle aplikace: Sypké