Baktoma Bactilap - Bakterie do tukových lapolů 3kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Baktoma Bactilap odstraňuje tuk a organický odpad z lapolů, lapačů tuků a odpadního potrubí v profesionálních provozech. Obsahuje extra účinné bakterie a enzymy. Při pravidelném užívání zabraňuje zpomalování odtoku a usazování tuků. Vhodné pro restaurace, hotely, vývařovny a všude tam, kde se vaří hotová jídla. Výrobek neškodí lidskému zdraví.
- odstraňuje tuky a organické usazeniny z lapolů a potrubí
- odstraňuje nutnost čištění tukových lapolů a jejich časté vyvážení
- minimalizuje zápach
- nepoškozuje odpadní potrubí
- účinný při nízkém pH (od 4,5)
- bezpečný, netoxický, bez chemické zátěže k životnímu prostředí
Návod k použití:
Potřebné množství suché směsi bakterií nasypte do vlažné vody v poměru 1 kg přípravku : 8 litrům vlažné vody, promíchejte a nechte 45 min odstát. Během této doby roztok alespoň 2x promíchejte.
Poté roztok vlijte přes odpadní potrubí z kuchyně vedoucí do lapolu, případně jej vlijte přímo do lapolu.
Dávkování:
Objem lapolu 1-3m³
- 1. den 300g
- 2. den 250g
- 3. den 180g
- Následně jednou denně 100g
Objem lapolu 3-5m³
- 1. den 350g
- 2. den 300g
- 3. den 210g
- Následně jednou denně 110g
Objem lapolu 5-9m³
- 1. den 450g
- 2. den 350g
- 3. den 250g
- Následně jednou denně 150g
Upozornění:
K přípravě roztoku nepoužívejte horkou vodu.
Přípravek neaplikujte na krustu nebo suchá místa v lapolech, ale vždy do tekuté části.
Aplikujte ideálně na noc (nebo na dobu co nejmenšího průtoku vody systémem), aby aby bakterie měly dost času na účinek.
I menší množství než 1 kg přípravku rozmíchejte v 8 litrech vody.
Při dávkování přípravku BACTILAP nepoužívejte současně dezinfekční prostředky!
Skladování:
Skladujte na suchém, chladném místě (5-25°C). Nesmí přijít do styku s potravinami. Při práci používejte ochranné rukavice.
Minimální trvanlivost:
12 měsíců
Balení:
3 kg dóza
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rozklady tuků a lapoly |
---|---|
Podle aplikace: | Sypké |